συνεργαζομενοι χωροι

ΑΓΟΡΑ ΑΡΓΥΡΗ

Η Αγορά Αργύρη Κτίσθηκε το 1881 από τον αρχιτέκτονα Σπυρίδωνα Τζέτζο, υπό τις οδηγίες του Τσίλερ. Βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Αγίου Ανδρέου, μεταξύ Αράτου και Ζαΐμη.

Το κτίριο, έχει χαρακτηρισθεί διατηρητέο με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και διαθέτει δύο τμήματα υπογείου, εμβαδού 753,50 τ.μ. και δύο ορόφους συνολικής επιφάνειας 1.397,99 τ.μ.

ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ

Το Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο Πάτρας στην Πλατεία Κορυλλού 2 είναι ένα νεοκλασικό κτίριο του Δανού αρχιτέκτονα CH. E. Hansen το οποίο λειτούργησε σαν νοσοκομείο από το 1872 έως το 1973. Σήμερα λειτουργεί σήμερα ως Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου της Πάτρας.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΓΛΗ

Η αίθουσα Αίγλη βρίσκεται στην οδό Ακτή Δυμαίων 17 στο κέντρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης VESO MARE κοντά στο Νέο (Νότιο) Λιμένα Πατρών.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ

Tο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών έχει ανεγερθεί στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας σε έκταση 25 στρεμμάτων, στην κεντρική διασταύρωση των οδών Πολυτεχνείου & Ιπποκράτους.

Διαθέτει μία Κύρια Αμφιθεατρική Αίθουσα, με κατάλληλη υποδομή ώστε να υποδέχεται τόσο συνεδριακές όσο και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, ένα αμφιθέατρο, και παράλληλες αίθουσες.

DECK

Το DECK δημιουργήθηκε στην ταράτσα του σταθμού υποδοχής του λιμανιού “Παναγιώτης Κανελλόπουλος” και έχει την καλύτερη θέα στο λιμάνι και τη Μαρίνα.

Ευχάριστο προσωπικό και εξαιρετικές γεύσεις.