εταιρεια

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρεία catering με την επωνυμία «Ε. ΛΟΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» ιδρύθηκε το 2003 και δραστηριοποιείται στην τροφοδοσία και την μαζική εστίαση στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας κυρίως στην Πάτρα  αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου καθώς και στο Νομό  Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Ευάγγελος Λόης δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης από το 1970. Στα πρώτα επαγγελματικά του βήματα εργάστηκε ως μάγειρας σε διάφορες επιχειρήσεις μέχρι το 1975 όπου αναλαμβάνει υπεύθυνος οργάνωσης και σίτισης εργοταξίου στο Ιράν με αρμοδιότητα την καθημερινή σίτιση 3.500 ατόμων και παραμένει εκεί έως το 1981. Επιστρέφει στην Ελλάδα το φθινόπωρο του 1981 και δημιουργεί το δικό του εστιατόριο με την επωνυμία «Καλυψώ» που λειτουργεί επιτυχώς μέχρι το 2012, ενώ παράλληλα από το 1999 έως το 2012 διατηρεί τον πολυχώρο εκδηλώσεων “La luna rossa” στο Ρίο. Το 2003 ιδρύει την εταιρία catering με την επωνυμία  «E. ΛΟΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», ενώ από το 2011 μέχρι και σήμερα διατηρεί επιχείρηση με την επωνυμία «all day café-bar-restaurant “DECK”» στον παλαιό λιμένα Πατρών στο κτίριο Παναγιώτης Κανελλόπουλος (πρώην σταθμός υποδοχής).

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας άνω των 300 τ.μ. είναι εφοδιασμένες με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό (ειδικούς φούρνους, ψυκτικούς θαλάμους, εστίες βρασμού),  ώστε να καλύπτονται οι απαιτήσεις για λειτουργικότητα, ασφάλεια, υγιεινή και ποιότητα στην προσφορά αγαθών και υπηρεσιών. Η πολιτική της εταιρείας που βασίζεται στην εφαρμογή όλων των μέτρων διασφάλισης της ποιότητας παροχής υπηρεσιών διαφαίνεται μέσα από την πρόσφατη ανανέωση των ειδικών οχημάτων μεταφοράς (φορτηγά-ψυγεία) τα οποία υπόκεινται σε συνεχείς ελέγχους, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα   φτάνουν στον προορισμό τους όπως ακριβώς φεύγουν από τις εγκαταστάσεις μας, σε άριστη κατάσταση. Όλη η διαδικασία παραγωγής και μεταφοράς ΤΩΝ προϊόντων γίνεται βάση των προδιαγραφών ISO 22000:2005, για το οποίο η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί.

Η επιχείρηση διαθέτει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται για την παρασκευή των προϊόντων.

Ευχάριστο προσωπικό και εξαιρετικές γεύσεις.