Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου 2017 το 46ο Ετήσιο Συνέδριο LIBER, το οποίο διοργανώθηκε από το Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 300 εκπρόσωποι από περίπου 40 χώρες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των 3 ημερών που διήρκησε συνεργάστηκαν και μοιράστηκαν πληροφορίες και ιδέες για την αντιμετώπιση των κοινών τους αναγκών.

Η εταιρία Lois Catering με συνέπεια, πολυετή εμπειρία και πάθος για την δημιουργία μοναδικών γαστρονομικών εμπειριών, ανέλαβε με επιτυχία την τροφοδοσία και την γαστρονομική κάλυψη του συνεδρίου, για την οποία έλαβε τα συγχαρητήρια των διοργανωτών.

Η υλοποίηση της τροφοδοσίας του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε με σεβασμό στις υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις και των ειδικών επιλογών των διοργανωτών με cocktail, μενού μπουφέ και μενού coffee break.

Καθώς το συνέδριο ήταν διεθνούς βεληνεκούς, προσφέρθηκαν επίλεκτα μενού βασισμένα σε φρέσκα τοπικά προϊόντα για όλες τις διατροφικές ανάγκες, με έμφαση στα μενού για χορτοφάγους και μενού χωρίς γλουτένη, για τα οποία το προσωπικό του Lois Catering είναι εξοικειωμένο.

Η προσπάθεια για συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών του Lois Catering, βασίζεται στην εμπειρία, την ταχύτητα, τα υλικά και την αξιοπιστία, που διασφαλίσουν την βεβαιότητα για άριστες εντυπώσεις από τους παρευρισκόμενους.